1000 kr oddsbonus från Betway

 

Betway har erbjudigt betting på nätet ända sedan starten 2002. Man har ständigt förbättrat sitt erbjudande och sin webplats och tillhör nu de allra bästa webplatserna för sportsbetting online

För ett knappt år sedan introducerade Betway sin nya websida som är en av de snyggare och mera användarvänliga på marknaden. Det är mycket lätt att hitta och navigera till det du är intresserad av. Och utbudet är väldigt bra. Du kan spela på allt från Champions League till division 4 fotboll och i stort sett vilken sport som helst. Dessutom erbjuder Betway en hel del icke idrottsrelaterade vad inom musik, politik och underhållning.

Betway erbjuder flera smidiga tjänster och funktioner som livebetting, liveresultat, statistik och mobil betting, som gör det både enklare för dig att spela.
Plocka ut vinsten tidigare.
Casha ut när du ser Cash Out-knappen. Cash Out är en funktion för att slutföra ditt spel i realtid och erbjuds exklusivt av Betway. Cash Out ger dig full kontroll. Varje gång Cash Out-knappen är synlig kan du välja att plocka ut din vinst eller begränsa förlusten innan matchen är slut. Cash Out är tillgängligt på flertalet sporter och marknader.

Betway har nu i April 2015 höjt sin oddsbonus till mycket konkurranskraftiga 100% upp till 1000 kr. Gör en insättning på mellan 100 och 1000 kr och Betway dubblar ditt saldo. Den här bonusen gäller nu tills vidare.

Gå till Betway...Tillbaka till Odds Bonus och Betting Bonus...


web analytics