Betta på Fotbolls VM

 


Snart dags för årets största sport- och bettinghändelse, Fotbolls VM 2014 I Brasilien. Spelbolagen satsar stenhårt på att det här ska bli det största online betting eventet genom tiderna. Sedan förra Fotbolls VM har tillväxten av livebetting I mobilen varit explosiv och nu kommer miljontals spelare att kunna livebetta på I stort sett vad som helst som rör Fotbolls VM och matcherna.

Alla dom stora spelbolagen ställer redan nu tusentals odds på allt som rör fotbolls VM: vinnare av matcher, grupper, turneringen, skytteligan och allt du kan tänka dig. Om du är intresserad av betting så bör du kolla upp några spelbolag och vad det finns att spela på.


Det kan också vara en god ide att öppna ett eller ett par nya spelkonton för att få tillgång till ytterligare utbud och chans till högre odds. Men framför allt för att dra nytta av spelbolagens generösa VM bonusar.

Spela på Fotbolls VM hos NordicBet som ger dig upp till hela 3000 kr i oddsbonus
Gör en insättning och skriv in koden SPORT300 i rutan för Bonuskod. Du får bonus på dina tre första insättningar, ett bonuserbjudande värt upp till 3 000 kronor.
Du får bonusarna inom fem minuter.
På din första insättning får du 100% upp till 1 000 kronor
På den andra 50% upp till 500 kronor
Tredje insättningen matchas med 150% upp till 1 500 kronor

Till NordicBet...


Mer sportbonus på sportbonus.seTillbaka till Odds Bonus och Betting Bonus...


web analytics