Livestream – Se direktsänd sport I datorn

 


Oddsbolagen på nätet tjänar alltmer pengar på livebetting. Dagens spelare kräver mycket action och att bara spela på resultatet I en match räcker inte. Med livebetting kan man spela på det mesta I en match: nästa mål, nästa hörna, nästa gula kort, målskytt och mycket mera.
Kan man dessutom se matchen på samma skärm som man spelar så blir det ännu smidigare och lockar till mera spel. Därför satsar dom största spelbolagen på att erbjuda livestrem, gratis, till sina kunder. Spelbolag som Unibet, Expekt, Betsson och Betsafe erbjuder ett stort utbud av livestreamad sport. Det är dock bet365 som har det allra största utbudet. Här kan du se 50.000 event varje år, det är närmare 140 matcher om dagen.

Det är främst fotboll, tennis och basket som streamas men även sporter som volleyboll, cricket, bordtennis, rugby och snooker.
 livestream fungerar även för din iPhone, iPad eller Android. För att få tillgång till 5 livestream behöver du ett spelkonto med pengar på eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna.

 livestreamutbud:

Fotboll
Serie A, La Liga, SAS-ligan, Carling Cup, VM-kval, The Championship, League 1, Finska ligan, Polska ligan, Ryska ligan, Portugisiska ligan, Belgiska ligan, J-League (Japan), A-league (Australien), Brasilianska mästerskapen, MLS, Copa Sudamericana, Vänskapsmatcher.

Tennis
ATP Masters, Grand Slam-turneringar

Övriga sporter
Basket, Badminton, Dart

Läs mer om betting på http://spelbolag.biz/
Tillbaka till Odds Bonus och Betting Bonus...

web analytics